8 juni feest bij Nu 't Moment in Sommelsdijk en win een prijs met jouw meest flamboyante outfit!
8 juni feest bij Nu 't Moment in Sommelsdijk en win een prijs met jouw meest flamboyante outfit!

Pink Party bij Nu 't Moment in Sommelsdijk

Actueel 360 keer gelezen

Haal je meest flamboyante outfit maar alvast uit de kast, op zaterdag 8 juni is er namelijk een Pink Party bij Nu 't Moment in Sommelsdijk.

Door Sam Fish

"Toen we hoorden dan Gay op Flakkee een prijs had gewonnen vonden we het wel een goed idee om dat te vieren met een feestje," vertelt kroeg-eigenaresse Esther van den Berg. "Mijn collega Ilona en ik hebben Gay op Flakkee een berichtje gestuurd en zijn aan de slag gegaan. Ze waren super enthousiast."

De avond wordt aan elkaar gedraaid door Spindoctor Ed die een speciale muzieklijst heeft samengesteld voor de roze avond. "Ik hoorde van de plannen voor het feest en heb meteen aangeboden om te draaien," zegt Edwin Wendt. "Soms moet je iets doen voor een goed doel, vind ik. Daar is aandacht voor de LHBT+-gemeenschap een goed voorbeeld van. Ik doe het graag."
Prijzen
"We regelen een leuke prijs voor de persoon die het meest flamboyant gekleed is. Maar wat die prijs is houden we nog even geheim." En ondanks die prijs is er geen dresscode. "Als dresscode hebben we gezegd 'je mot mar kieke, met een toefje roze'. We willen mensen niet op onkosten jagen voor een outfit en niet iedereen voelt zich er prettig bij en dat is ook weer niet de bedoeling. De Pink Party wordt een avond vol openheid en gezelligheid waar iedereen 100 procent zichzelf mag zijn."

Pink Party
De Pink Party vindt plaats op zaterdag 8 juni bij Nu 't Moment aan de Westdijk in Sommelsdijk en duurt van 20.30 tot ongeveer 02.00 uur. Ga jij er met een prijs vandoor?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant