Europese verkiezingen op donderdag 23 mei en PvdA | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Zaterdag 18 mei trok een campagneteam van PvdA GO naar de stranden van Brouwersdam en Ouddorp met een internationaal verhaal.
Zaterdag 18 mei trok een campagneteam van PvdA GO naar de stranden van Brouwersdam en Ouddorp met een internationaal verhaal. (Foto: )

Europese verkiezingen op donderdag 23 mei en PvdA

  •   49 keer gelezen   Actueel

Brouwersdam/Ouddorp - Zaterdag 18 mei trok een campagneteam van PvdA Goeree-Overflakkee naar de stranden van Brouwersdam en Ouddorp met een internationaal verhaal. De Duitse badgasten werden voorzien van informatie over zusterpartij SPD met een aansporing om de zondag erop vooral te gaan stemmen.

Nederlandse toeristen werden gewezen dat de verkiezingen deze keer op donderdag plaatsvinden. De Duitse strandbezoekers waren zichtbaar verrast door de Nederlandse aandacht. Velen gaven aan, alvorens op vakantie te gaan, hun stem schriftelijk te hebben uitgebracht.
Kiezerspas
Met een kiezerspas kunt voor de Europese verkiezingen op alle Nederlandse stembureaus terecht. Een machtiging afgeven kan ook. De informatie daarover is te vinden op de achterzijde van de kiezerspas.

Internationaal
Het idee om internationaal campagne te voeren ontstond tijdens een werkbezoek van PvdA Goeree-Overflakkee aan de SPD afdeling Bergkamen. Gezamenlijk programma van de sociaaldemocraten is de beteugeling van de macht van internationale bedrijven en bestrijding van concurrentie op arbeidsvoorwaarden, tussen Europese burgers.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>