Je ontdekt met de pen, jouw doelen, wat je belangrijk vindt...
Je ontdekt met de pen, jouw doelen, wat je belangrijk vindt...

De Boei - Workshop "helend schrijven"

Actueel 249 keer gelezen

Ouddorp - Dinsdag 28 mei is er een workshop "helend schrijven" in inloophuis de Boei, gegeven door Geertje van Rossum. Aanvang 13.00 uur. Schrijven, het werkt helend, blijkt uit wel 200 wetenschappelijke onderzoeken. U vindt Inloophuis de Boei, in de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Een ontmoetingsplek voor mensen met kanker, hun naasten of voor nabestaanden.

"Even op verhaal komen, op adem, in balans. Deel je verhaal, praat en schrijf. Je wordt er beter van, je slaapt beter. Helende verhalen geeft je een duwtje in de goede richting". Door met elkaar te schrijven, onder begeleiding van Geertje van Rossum, gelukscoach. "Geluk zit in een klein hoekje". Geertje hoopt dat je dat gaat ontdekken, dat kleine hoekje. In een groepje van 4 aan een tafel, ga je inzien hoeveel invloed je hebt op je zijn. Je ontdekt met de pen, jouw doelen, wat je belangrijk vindt en waar je echt voor wilt gaan. Reflectief te schrijven helpt je lichter en helderder in het leven te staan. Je leert jezelf en je omgeving beter te begrijpen. Open te staan voor nieuwe gedachten, ideeën en dromen, een proces van ontwikkeling wordt daardoor in gang gebracht.

Bezoek aan het inloophuis is gratis, een verwijsbrief niet nodig. Mocht de afstand naar Ouddorp of reizen met het openbaar vervoer een probleem zijn; dan kunt u gebruik maken van de gratis chauffeursdienst van het inloophuis. Opgeven door te bellen naar 06 22111572 of te mailen naar info@deBoeigo.nl.

Openingstijden
Inloophuis de Boei, een mooie en huiselijke omgeving waar men naar elkaar luistert, met respect elkaar tegemoet treedt. Het inloophuis opent haar deuren iedere 2de en 4de dinsdag van de maand. Vanaf 10 uur staan de gastvrouwen klaar met een kopje koffie of thee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant