Muzikale avond op 25 mei in Stad aan 't Haringvliet | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

Muzikale avond op 25 mei in Stad aan 't Haringvliet

  •   58 keer gelezen   Actueel
Anne Marie Huizer zal solo spelen op panfluit met begeleiding van het orgel. Piet Bechthum zal het orgel bespelen.
Anne Marie Huizer zal solo spelen op panfluit met begeleiding van het orgel. Piet Bechthum zal het orgel bespelen. (Foto: )

Stad aan 't Haringvliet - Zaterdag 25 mei gaan de deuren van de Nederlands Hervormde Kerk te Stad aan 't Haringvliet weer open voor een muzikale avond. Anne Marie Huizer en Piet Bechthum hebben voor u een muziek en samenzang programma samengesteld.

Verschillende fluitisten op panfluit, dwarsfluit en blokfluit zullen hun best doen om u te laten genieten. Ze zijn in verschillende samenstellingen te horen.

Anne Marie Huizer zal solo spelen op panfluit met begeleiding van het orgel. Piet Bechthum zal het orgel bespelen. Hij begeleidt de fluitisten, de samenzang en hij zal ook een orgelsolo verzorgen.
Samenzang van bekende liederen is deze avond een groot onderdeel van het programma. Ook worden er enkele gedichten voordragen. De opening en sluiting van deze avond is in handen van Ds. Th.W.H.van der Heijden.

Voor diegene die een vorige keer zijn geweest behoeft het geen aansporing om deze avond te bezoeken. Voor u en jou die tot nog toe niet zijn geweest, een hartelijke uitnodiging om met elkaar op zaterdagavond te luisteren naar muziek en samen te zingen. Bij de uitgang wordt er een collecte gehouden welke is bestemd voor de Ned. Hervormde Kerk.
De kerk is open om 19.00 uur en de aanvang is om 19.30 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>