De bijeenkomst wordt georganiseerd door de jongeren van
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de jongeren van "De Kerk Draait Door" en u bent hierbij van harte uitgenodigd…. jong én oud.

Strandviering DKDD op vrijdag 17 mei om 19.30 uur

Actueel 386 keer gelezen

Op vrijdagavond 17 mei aanstaande zal er voor de tweede keer een eucharistieviering zijn op het strandje van het Havenhoofd te Middelharnis. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de jongeren van "De Kerk Draait Door" (DKDD) en u bent hierbij van harte uitgenodigd…. jong én oud!

Er is een beperkt aantal stoelen aanwezig, dus wellicht is het goed om uw eigen stoeltje of kleedje mee te nemen als u wilt zitten.

De viering zal beginnen om 19.30 uur. Als jullie het gezellig vinden om na afloop nog wat na te praten onder het genot van een drankje (koffie/thee of iets sterkers) kunnen jullie dit zelf meenemen; er is helaas geen stroom aanwezig om koffie of thee te zetten of om andere zaken te koelen. Maar wij zorgen voor wat lekkers erbij! Er zijn ook weer vuurkorven om ons aan te warmen en deze keer ook marshmallows voor de kinderen.

Bij slecht weer zal om 17.00 uur besloten worden om eventueel uit te wijken naar de R.K. Kerk aan de Langeweg te Middelharnis. Dit wordt gecommuniceerd om 17:00 via facebook of bel even naar onderstaande.

Namens DKDD,
Lizzy Beenhakker (lizzybeenhakker@gmail.com) 06-31901126
Tim Jochems timjochems9@hotmail.com 06-20575826

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant