De grote tuin is ingevuld met beelden en installaties, de galerie doet in volle glorie mee met schilderijen en kleine kunstvoorwerpen.
De grote tuin is ingevuld met beelden en installaties, de galerie doet in volle glorie mee met schilderijen en kleine kunstvoorwerpen.

De Overkant in Ouddorp doet volop mee met KunstKijk 2019

Actueel 650 keer gelezen

De Overkant in Ouddorp is inmiddels een vaste deelnemer bij de KunstKijk locaties. De grote tuin is ingevuld met beelden en installaties, de galerie doet in volle glorie mee met schilderijen en kleine kunstvoorwerpen. Lunches worden geserveerd door Jeannette Kastelein. Vanaf Hemelvaartsdag 30 mei t/m zondag 2 juni is de Overkant een hele mooie locatie om in een tocht langs de diverse deelnemers aan de Kunstkijk 2019 op te nemen.

De tuin leent zich goed om op het gemak langs de kunstwerken te dwalen. Ook de Hooiberg en de Juunrenne kunnen dan bekeken worden. Deze twee historische bouwwerken maken dan deel uit van de gehele Overkant-beleving.
De lupines staan wellicht nog in bloei, en laten de orchideeën zich dit jaar ook weer zien. De Overkant is zo een bestemming voor kunst, rust, natuur en historie. Tevens kunt u koffie drinken en lunchen. De Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp. Er is veel parkeerruimte op eigen terrein aanwezig parkeren kan ook bij Dijkstelweg 30.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant