Jeroen Sep wist in het duel met Oostkapelle maar liefst driemaal te scoren.

Drie treffers van Jeroen Sep in het duel tussen DBGC en Oostkapelle

Actueel 421 keer gelezen

Oude Tonge - Op een warm en zonovergoten Sportpark de Koepel heeft DBGC de drie punten in Oude-Tonge gehouden. Na 93 minuten spelen werd het 4-2 voor de mannen van trainer Wim Nieuwland.

Na zeven minuten wordt Yannick Lugthard weggestuurd aan de rechterkant. Zijn eerste voorzet wordt geblokt door de doelman, maar in tweede instantie bereikt hij Jacco de Gast die koppend voor de 1-0 zorgt. Niet veel later wordt Jeroen Sep vrijgespeeld. Oog in oog met de doelman blijft hij rustig en maakt zo binnen het kwartier de 2-0. Binnen het half uur vergroot DBGC haar voorsprong. Sep wordt opnieuw aangespeeld, twijfelt niet en met een hard laag schot verschalkt hij de doelman opnieuw. Aan de andere kant geeft DBGC weinig weg waardoor er met een 3-0 voorsprong gerust kan worden. In de tweede helft ontstaat een ander spelbeeld. Balverlies aan de linkerkant van het veld zorgt voor de snelle aansluitingstreffer. Uit een goede voorzet kopt de spits de 3-1 achter keeper Nieuwland. Na de tweede drinkpauze van de middag wordt het duel steeds grimmiger. Een kwartier voor tijd komt Oostkapelle op 3-2 omdat er bij DBGC achterin onvoldoende wordt ingegrepen. Een overtreding op Dimri Vogelaar zorgt ervoor dat de bezoekers met 10 man verder moeten. Vijf minuten voor tijd draait Tim Mackloet zichzelf knap vrij in de zestien. Zijn lage voorzet kan door Jeroen Sep worden binnen gelopen. Hiermee maakt hij zijn derde van de middag en is het duel beslist.