Afscheid jeugdtheater Hofplein Goeree-Overflakkee | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Jonge Hofplein talenten van Goeree-Overflakkee speelden in het Diekhuus hun eindpresentatie Trust your talent.
Jonge Hofplein talenten van Goeree-Overflakkee speelden in het Diekhuus hun eindpresentatie Trust your talent. (Foto: )

Afscheid jeugdtheater Hofplein Goeree-Overflakkee

  •   253 keer gelezen   Actueel

Goeree-Overflakkee – Zaterdag 13 april jl. speelden 45 jonge Hofplein talenten tussen 6 en 12 jaar oud uit Goeree-Overflakkee in het Dieckhuus twee uitverkochte voorstellingen van hun eindpresentatie Trust your talent. Trust your talent was niet alleen de afsluiting van het seizoen, maar na 11 jaar ook het afscheid van de locatie Goeree-Overflakkee van Jeugdtheater Hofplein.

Alle deelnemers van de verschillende theatergroepen van Hofplein Goeree-Overflakkee werkten de afgelopen weken keihard aan hun eindpresentaties. Ouders, familie en vrienden hebben zaterdag in volle zalen genoten van Trust your talent. Een voorstelling waarin zoveel moois voorbij kwam: Het circus, Hot or cold, De rainbow, Show en Push to add drama. Het toneel was gevuld met uniek talent in alle maten die samen met gierende gitaren en de toepasselijke hit We will rock you eindigden.

Na 11 jaar Jeugdtheater Hofplein in RGO Middelharnis en voorstellingen in het Diekhuus, met en voor ontzettend veel enthousiaste kinderen en jongeren was Trust your talent het slotstuk van Jeugdhteater Hofplein Goeree-Overflakkee. Jeugdtheater Hofplein focust zich de komende jaren meer op theateraanbod in en rondom Rotterdam, met een bijzondere aandacht voor Rotterdam-Zuid. Daar ligt een grote maatschappelijke opdracht om zoveel mogelijk kinderen te bereiken met theater. Door deze verschuiving van focus lukt het niet langer de locatie Goeree-Overflakkee voldoende te bemensen.

Maar de talenten van Goeree-Overflakkee hoeven niet verveeld thuis te gaan zitten! Alle deelnemers mogen natuurlijk overstappen naar een andere locatie van Jeugdtheater Hofplein, zoals bijvoorbeeld in Hellevoetsluis. Mocht dat om logistieke redenen niet mogelijk zijn, dan is MuziekgebouwGO wellicht een alternatief, want zij zijn voornemens voortaan de theaterlessen aan te gaan bieden.  

Jeugdtheater Hofplein kijkt terug op 11 mooie jaren, allereerst met en dankzij al die fantastische kinderen en jongeren die met zoveel passie elke week meespeelden. Maar ook dankzij iedereen die de locatie op Goeree-Overflakkee mogelijk maakte: gastvrouw Chinella Stok, theaterdocenten Willemijn Nowee en Gerbrand Bos, zangdocent Nouschka Hagens, de gemeente Goeree-Overflakkee, het Diekhuus en RGO Middelharnis met de huisvesting. 

Bedankt Goeree-Overflakkee! En… Jeugdtheater Hofplein stopt dan wel met de locatie op Goeree-Overflakkee, maar laat hopelijk een stukje liefde voor theater achter dat nooit meer weggaat!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>