Natuurspeeltuin bijna dagelijks geopend van 19 april t/m 5 mei.
Natuurspeeltuin bijna dagelijks geopend van 19 april t/m 5 mei.

Speelnatuur op Tiengemeten open tijdens meivakantie

Actueel 242 keer gelezen

Tijdens de meivakantie gelden in OERRR Speelnatuur op Tiengemeten aangepaste openingstijden. De natuurspeeltuin is vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met zondag 5 mei bijna dagelijks geopend van 10.15 – 16.45 uur.

Zelfs op tweede paasdag, maandag 22 april, opende Natuurmonumenten de deuren van Speelnatuur. Tweede paasdag is ook het bezoekerscentrum op Tiengemeten geopend. Alleen op maandag 29 april blijven de deuren van Speelnatuur gesloten voor onderhoud. Ook het infopunt en het bezoekerscentrum zijn die dag gesloten.

OERRR
Kinderen kunnen uit hun dak in Speelnatuur van OERRR. In 4,5 hectare natuurterrein kunnen ze naar hartenlust ravotten, vlotten of hutten bouwen en vies worden. De modderglijbaan is vaak favoriet. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. Ouders houden hebben hier makkelijk overzicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren of waden door het ploeterbeekje.

Doordat je met de pont over vaart, is het een echt dagje uit voor iedereen.

Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij het vertrekpunt van de pont (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland). De pont vertrekt ieder heel uur vanaf vaste wal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant