Afbeelding

€7600 voor KiKaGO in maart

Actueel 306 keer gelezen

Maart was voor KiKa GO een maand vol leuke acties. Te denken valt aan Villa Klein Nibbeland uit Zuidland met 2194 euro en KDV Villa Kinder kersj uit Heenvliet met 775 euro . Bij deze twee kinderdagverblijven hebben de kinderen meegedaan met de actie Koekie monster bakt voor KiKa.

Kees Witte heeft als ambassadeur voor KiKa ook weer cheques in ontvangst mogen nemen. Het begon met een cheque van 1500 euro van Yesss Electrical en een dag later een cheque van 1350 euro van de belangenvereniging Voetbalverenigingen Goeree-Overflakkee . Ook deze maand kreeg hij 1100 euro van Kika-smurfen Jannie en Cor, bijeengebracht door verkoop van kleding en spulletjes voor KiKa. Er is deze maand voor 150 euro aan KiKa beren verkocht. Als laatste was er nog een geweldige maandafsluiter van 550 euro bij jachthaven Atlantica in Stad aan `t Haringvliet.

Het zijn allemaal geweldige super leuke en positieve berichten die ze van de maand maart konden vermelden en ruim 7600 euro mochten ontvangen. Voor KiKa-G-O was het weer een drukke maar ook geweldige maand en Kees Witte wil dan ook iedereen namens KiKa super bedanken: "Ik ga er echt in geloven dat Goeree-Overflakkee Kika-oranje kleurt."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant