Afbeelding

Ladies' Circle GO overhandigt cheque aan Stichting Kinderboerderij Middelharnis

Actueel 313 keer gelezen

Op donderdag 21 maart ontvingen de medewerkers van Kinderboerderij Hernesseroord een cheque ter waarde van €1.000,-. Dit was de opbrengst van het drukbezochte Pietenhuis dat de dames van de Ladies' Circle afgelopen november weer hebben georganiseerd. Het bedrag wordt besteed aan de bouw van de speeltuin grenzend aan Dok 16, dat momenteel volop in gang is. 

Op woensdag 21 en 28 november hebben de dames van Ladies ' Circle GO weer vele kleine pietjes mogen ontvangen in het Diekhuus. De kleine pietjes zijn druk aan het oefenen geweest met pepernoten bakken, liedjes zingen, knutselen en schminken en hebben er zodoende voor gezorgd dat er een geweldig bedrag van €1.000,- is opgehaald. 

De bouw van de speeltuin bij Dok 16 is momenteel in volle gang. De verwachting is dat deze eind april gereed is. Daarnaast zijn er plannen om het terrein uit te breiden met een beweegroute, een avonturenspeeltuin, een speelbos en een beleeftuin. Wat de Ladies' Circle betreft een geweldig initiatief!

Stichting De Kinderboerderij is volledig afhankelijk van donaties om alle plannen te realiseren. Bent u ook enthousiast over deze plannen? Uw bijdrage is van harte welkom. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.kinderboerderijmiddelharnis.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant