De dames tonen vol trots hun certificaten.
De dames tonen vol trots hun certificaten.

Twee geslaagde Assistenten bij gymvereniging MH-SD

Actueel 299 keer gelezen

Middelharnis - Zaterdag 16 maart hebben 12 deelnemers van de KNGU cursus "Gymnastiek Assistent Leider Niveau 2" het praktijkexamen afgelegd in de gymzaal van KDO aan de Plataanlaan in Hellevoetsluis.

Twee van de cursisten zijn leden van gymnastiekvereniging MH-SD; Daniëlle Lokker en Melissa Droger. Gedurende 9 zaterdagen verdeeld over de afgelopen 5 maanden zijn de cursisten opgeleid om de turn lessen voor te bereiden en te assisteren bij de uitvoering van de verschillende turn oefeningen. Hierbij zijn de veiligheid tijdens het klaarzetten van de turn toestellen en de veiligheid van de kinderen tijdens het uitvoeren van de turn oefeningen heel erg belangrijk. Hier waren 2 rondes waarbij één gedeelte van de cursisten 3 mini lessen gaven, terwijl ze beoordeeld werden door hun medecursisten. In de tweede ronde waren de rollen omgedraaid.
Aan het einde van de middag kregen ze direct het verlossende woord te horen, ze waren allemaal geslaagd. Meer weten over de verschillende soorten lessen die gymnastiekvereniging MH-SD geeft? Bezoek dan onze website www.mh-sd.nl of volg ons via Facebook, Instagram of Twitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant