Zal er opnieuw een Flakkeese winnaar uit de bus rollen of wordt het toch een sterke loper van buitenaf?
Zal er opnieuw een Flakkeese winnaar uit de bus rollen of wordt het toch een sterke loper van buitenaf?

Begin Koningsdag met de Omloop van Menheerse

Actueel 351 keer gelezen

Middelharnis - Zaterdag 27 april is het Koningsdag, traditiegetrouw organiseert AV Flakkee de Rabobank Omloop van Menheerse, dit jaar alweer toe aan de 44e editie. Na jaren van stijgende deelname is de organisatie voornemens om er opnieuw een schitterend evenement van te maken voor jong en oud.

De start en finish van de sfeervolle prestatieloop zijn gelegen nabij het Diekhuusplein. Om 10.30u zal het startschot gelost worden voor de 6,8 km om de dorpskernen van Middelharnis en Sommelsdijk. In het Diekhuus is er tussen 08.45-10.00u gelegenheid tot na-inschrijven. Voorinschrijven kan t/m 22 april via www.avflakkee.nl, voor € 6,00 ligt uw startnummer dan klaar, na-inschrijven kost € 8,00. Voor iedere deelnemer is er een attentie, in de Technische School is er gelegenheid tot omkleden.

Ook dit jaar is er weer een kidsrun, deze zal starten om 09.45u. Kinderen van 6 t/m 8 jaar lopen 1 ronde van 600m over het Beneden Zandpad en de kinderen van 9 t/m 12 jaar lopen 2 rondes (1200m). Na afloop is de prijsuitreiking op het Diekhuusplein, deelname aan deze kidsrun is helemaal gratis!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant