RGO Horeca, Bakkerij en Recreatie winnaar landelijk winnaar Skills Talents 2019 | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Britt Kok, Danique Stoop en Tamara Uil - Horeca, Bakkerij en Recreatie - Nederlands kampioen Skills Talents 2019
Britt Kok, Danique Stoop en Tamara Uil - Horeca, Bakkerij en Recreatie - Nederlands kampioen Skills Talents 2019 (Foto: )

RGO Horeca, Bakkerij en Recreatie winnaar landelijk winnaar Skills Talents 2019

  •   400 keer gelezen   Actueel

Vorige maand werden de leerlingenteams van de RGO vmbo Middelharnis gehuldigd als kampioen van de Zuid-Hollandse voorronde van Skills Talents. Zij ontvingen een startbewijs voor de grote finale in de RAI Amsterdam. Op donderdag 21 maart was het dan zover: Het Nederlands Kampioenschap Skills Talents!

De beste vakteams per provincie kwamen uit alle uithoeken van Nederland naar Amsterdam om hun vakmanschap aan het publiek en de vakjury's te tonen. De leerlingen van de RGO vmbo Middelharnis waren met drie teams aanwezig voor de vakgebieden 'Horeca, Bakkerij en Recreatie', 'Bouwen, Wonen en Interieur' en 'Dienstverlening en Producten'. Zij streden om de beste van Nederland te worden in hun vakgebied. Daarnaast gingen ze als provincieteam met de naam 'De Zuid-Holland Hawks' ook voor het bereiken van de hoogste plaats als vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland.

Paul Blok, Ronald Mierop en Jeroen Rink toonden hun vakmanschap in de categorie 'Bouwen, Wonen en interieur' en bouwden vakkundig een prachtig insectenhotel. Conner van Tilburg, Demi Jansen en Sander van Ast, in de categorie 'Dienstverlening en producten', ontwierpen als professionele designers een prachtige website met passend logo voor een ecologisch cosmeticaproduct. Beide teams deden hun uiterste best om een podiumplaats te bemachtigen. Dat is weliswaar niet gelukt, maar het leverde hen wel landelijk een verdienstelijke 6e plaats op. En dat is iets waar ze met recht trots op mogen zijn!

Tamara Uil, Danique Stoop en Britt Kok kwamen uit in de categorie 'Horeca, Bakkerij en Recreatie'. De opdracht was een menu samen te stellen voor de viering van een trouwdag. Vakkundig toonde zij op professionele wijze hun vakmanschap. Daar was de sterke concurrentie niet tegenop gewassen en zij werden, als kers op de taart, naar voren geroepen om op het erepodium gehuldigd te worden tot dé kampioen van Nederland!
Het provincieteam Zuid-Holland werd dit jaar vierde van Nederland.

Kampioenen
Aan de muur in het restaurant van de RGO vmbo aan de Schoolstraat in Middelharnis hangen van de afgelopen drie jaar de foto's van de Nederlandse kampioenen Skills Talents te pronken, samen met de gewonnen bekers en medailles. Het is nu de vierde keer op rij dat leerlingen in de categorie 'Horeca, Bakkerij en Recreatie', onder leiding van hun docenten Teun Koote en Ronald Dolk, kampioen van Nederland zijn geworden. De wand, die inmiddels wel The Wall of Fame genoemd mag worden, wordt ook nu weer aangevuld met deze kersverse kampioenen.

De RGO vmbo Middelharnis is trots op haar leerlingen en iedereen kan terugkijken op een prachtig Skills Talents kampioenschap!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>