Afbeelding

Dolkomische superhelden in Strandtheater Houten Kaap

Actueel 315 keer gelezen

Ouddorp – De jeugdvoorstelling WC Monster was een van de grote successen van Strandtheater Houten Kaap tijdens het vorige seizoen. Nog steeds denkt het publiek met een grote glimlach terug aan deze hilarische kennismaking met theatergroep Lefkop. Zaterdag 6 april om 11.00 uur keren zij terug in het theater met hun nieuwe voorstelling. 'Superloeser' is een dolkomisch spektakel voor kinderen vanaf 5 jaar over superhelden en superkrachten.

Elke superheld op de superheldenschool heeft een handige superkracht. De ene held kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. En daar heb je natuurlijk helemaal niks aan! Op school haalt Joyce slechte cijfers. Ze heeft het gevoel dat ze nergens goed in is en tot overmaat van ramp heeft ze een vet irritant zusje dat haar pest.

Lefkop
Lefkop is een energieke Rotterdamse jeugdtheatergroep die gevormd wordt door Dennis Jongejan, Carl Hoogvliet & Elène Zuidmeer. Met hun razendsnelle voorstellingen blijven ze het publiek altijd een stapje voor.
Tickets kosten €12,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl of te koop bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee en via VVV Goeree-Overflakkee.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant