Netwerkevenement De Wenserij op 3 april | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Foto:

Netwerkevenement De Wenserij op 3 april

  •   86 keer gelezen   Actueel

Ouddorp – ''Koop loten en doneer voor hun allerlaatste keer!'' Deze slogan zal op 3 april aanstaande centraal komen te staan tijdens een benefietavond voor Stichting Ambulance Wens. Vier Flakkeese communicatiestudenten van de Hogeschool Rotterdam hebben TOF events opgericht om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Omdat iedereen een laatste wens verdient.

Stichting Ambulance Wens vervult dagelijks laatste wensen van immobiele terminale patiënten. De stichting is volledig afhankelijk van donaties.
Daarom organiseert TOF events een netwerkbijeenkomst inclusief een loterij voor iedere netwerker van Goeree-Overflakkee.

Werelds aan het Strand
Het evenement vindt plaats vanaf 19:15 uur bij Werelds aan het Strand in Ouddorp. Zij hebben hun locatie gratis ter beschikking gesteld voor deze avond.

Wilt u ook het goede doel steunen onder het genot van een gezellige avond netwerken inclusief een drankje, luxe hapjes en een loterij met fantastische prijzen? Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan via tofeventshr@gmail.com.

Entree
De entreeprijs is maar €5,00 per persoon! Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Ambulance Wens! Bent u ook van de partij?


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>