inmiddels is er een mooie line-up voor het festival...
inmiddels is er een mooie line-up voor het festival...

Nieuwe bieren op Ouddorps BierFestival

Actueel 428 keer gelezen

Ouddorp - In Zalencentrum Dorpstienden in Ouddorp organiseert stichting GIST op zaterdag 30 maart 2019 (van 15.00 - 22.00 uur) het eerste Ouddorps BierFestival.

initiatiefnemers en echte bierliefhebbers Marijn Nap (35) en Arjan van der Bok (40), organiseren al een aantal jaar bierproefavondjes voor vrienden en bekenden. Ook hun jaarlijkse biertrip is een begrip. Tijdens zo´n bierproefavond vroegen zij zich af waarom er eigenlijk geen bierfestival in Ouddorp was. Daar moest verandering in komen! Op dat moment werd de kiem gelegd voor het Ouddorps BierFestival.

Toen het idee ontstond om een bierfestival te organiseren, stond het voor de heren al vast dat ze eerst contact op moesten nemen met Brouwerij Solaes. Deze Flakkeese brouwer heeft al de nodige ervaring. Ook is er contact gezocht met de organisatie van Bergs Bierfestival en met Whiskey aan het Strand wilden graag helpen.
Inmiddels is er een mooie line-up voor het festival. Zo zijn Brouwerij Solaes, Ebontree, ROTT. Brouwers, Lux Brewery, Brouwerij Frontaal en Vaanbrouwers aanwezig op het festival. Er is ook gedacht aan lekker eten. Keurslagerij Floresteijn zal op de 'green egg' een lekker stukje vlees of een vegetarisch alternatief bereiden, maar ook voor een borrelplankje bij een lekker glas bier kunt u bij Floresteijn terecht. Aan de bar in 't Kraaienest van De Dorpstienden kan men terecht voor friet en snacks. Overigens ook voor koffie / thee, frisdranken is de bar geopend. Aan de BOB wordt dus ook gedacht.
Tickets kosten € 15,- en zijn te bestellen via de website www.ouddorpsbierfestival.nl. Bezoekers krijgen op vertoon van het entreebewijs een proefglas en 3 munten ter waarde van elk € 2,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant