Vakantiepark De Klepperstee heeft verschillende speeltoestellen geschonken aan de Mekkerstee.
Vakantiepark De Klepperstee heeft verschillende speeltoestellen geschonken aan de Mekkerstee.

Klepperstee helpt Mekkerstee

Actueel 859 keer gelezen

Ouddorp – Vakantiepark De Klepperstee heeft verschillende speeltoestellen geschonken aan de Mekkerstee. Bij de geitenboerderij aan de rand van Ouddorp is daardoor een nog groter speelterrein voor hun bezoekers ontstaan.

De speeltoestellen waren nog in een prima staat, maar moesten voor de herontwikkeling van het centrumgebied wijken. "Ons vakantiepark krijgt een nieuw centrumgebied waar op dit moment hard aan wordt gewerkt," zegt directeur Jeroen den Hollander.
"In het gebied komen straks een nieuwe ontvangstruimte en een horecagelegenheid, maar bovenal veel ruimte om binnen en buiten te spelen, met speelvoorzieningen die daar prima bij passen."

Mekkerstee in beeld
Al snel kwam de Mekkerstee in beeld als ideale plek om enkele speeltoestellen van De Klepperstee te herplaatsen. Piet den Hertog is blij met de komst van de speeltoestellen: "We waarderen zeer dat de toestellen van De Klepperstee richting Mekkerstee zijn verhuisd om het onze gasten nog meer naar de zin te maken. We willen het vakantiepark en MTS Aleman bedanken voor de verhuizing en plaatsing en hopen zo met elkaar de recreanten te voorzien van steeds meer toegevoegde waarde aan een mooi verblijf in Ouddorp."
De Mekkerstee is elke dinsdag tot met zaterdag geopend. Het nieuwe centrumgebied van Vakantiepark De Klepperstee gaat deze zomer open en is voor iedereen toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant