Afbeelding

Kinderpopkoor Houten Kaap

Actueel 386 keer gelezen

Ouddorp – Voor alle kinderen die gek zijn op zingen, maar twijfelen of zij het leuk vinden om in een popkoor te zingen is er maandag 25 februari om 15.00 uur een gratis proefles in strandtheater Houten Kaap. Zangtalenten in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kunnen op deze dag in de voorjaarsvakantie onder begeleiding van zangeres en zangdocente Amber van Opijnen ervaren hoe het is om met leeftijdsgenoten een popkoor te vormen. 

Wie de proefles helemaal te gek vindt kan zich aanmelden voor de cursus die in maart van start gaat. In 8 weken oefen je dan jouw zangkunsten op de mooiste popliedjes. Amber zal hierbij onder andere gebruik maken van liedjes van Zangexpress en Kinderen voor Kinderen. Na 8 lessen zal het kinderpopkoor van de Houten Kaap een mooi optreden geven tijdens een event op zaterdag 20 april in Ouddorp Duin. Meer informatie over de cursus kun je vinden op houtenkaap.nl/kinderpopkoor.

Amber van Opijnen
Amber is een zangeres en zangdocente van 24 jaar uit Ouddorp. Ze heeft een muziekopleiding gevolgd aan de Popacademie in Rotterdam, met als hoofdvak zang. Amber begon al met zingen in het kinderkoor van de kerk toen ze nog jong was. Op de vraag 'Wat is er nou zo leuk aan zingen in een groepje?' antwoordt ze: 'zingen in een groep is zo leuk omdat je met veel verschillende stemmen een heel mooi geluid neer kunt zetten. Je leert goed naar elkaar luisteren en traint hierdoor ook je oren. Bovendien is het altijd super gezellig met elkaar!'. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant