24 uur lang voetballen voor het goede doel | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

24 uur lang voetballen voor het goede doel

  •   139 keer gelezen   Actueel

Op 3 mei 2019 vanaf 15:00 uur gaan Wouter Bakelaar en Frank Post de uitdaging aan om 24 uur lang te voetballen voor het goede doel.  Onder de naam 24Event streven zij, in samenwerking met de Goeree-Overflakkee runners, naar een zo hoog mogelijk bedrag voor het goede doel. Het geld komt via de Roparun terecht bij instellingen, goede doelen en projecten die zich bezighouden met de zorg van mensen met kanker. Het evenement wordt op 3 en 4 mei 2019 georganiseerd in recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk. 

24Event
Het Prieel in De Staver wordt op 3 mei tijdelijk omgetoverd tot een heuse voetbalarena. Frank en Wouter spelen daar in totaliteit 148 potjes voetbal in een pannakooi. Voor deze potjes zoeken zij tegenstanders die het tegen hen op willen nemen. Inschrijven kan via www.24event.nl.  
Op de vrijdagavond verwelkomen Frank en Wouter een mystery guest die een aantal potjes komt voetballen. Benieuwd wie het is? Houd onze social media goed in de gaten!

Side-events
Tijdens het event is er voor iedereen genoeg te doen, ook als je niet zo'n voetballer bent. Een markt, een ontbijtbuffet, een feest en de mystery guest. Kortom er is genoeg te zien en te beleven. Benieuwd naar het tijdschema voor deze activiteiten? Bekijk dan snel de website!

Het goede doel
De Roparun kent de opbrengst van 24Event toe aan instellingen, goede doelen en projecten die bijdragen aan het motto van de Roparun: ''Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven''. Hierbij kan gedacht worden aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Een dagje uit voor de familie of workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen.

Meer informatie of wil je je inschrijven?
Meer informatie is te vinden op de website www.24event.nl. Volg 24Event via Facebook of via Instagram @24event24 om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>