. Loop iedere stap voor KiKa en steun onderzoek naar kinderkanker. Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker!
. Loop iedere stap voor KiKa en steun onderzoek naar kinderkanker. Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker!

"Strik je veters voor KiKa..."

Actueel 252 keer gelezen

'Zat laatst zomaar een beetje in me zelf te denken. Het is toch onvoorstelbaar hoeveel mensen op ons eiland hardlopen. En ik denk dan bij me zelf dat ik zou willen dat ik het ook nog kon, maar helaas lukt me dat niet meer. Weet je, als ik een kilometer gewoon loop, sta ik al te hijgen als een oude locomotief. Het lijkt me heerlijk om door de mooie natuur op ons eiland te rennen. Genieten van al dat moois en het is ook nog eens goed voor je gezondheid zeggen ze. Je moet wel passen dat je jezelf niet voorbij loopt, net als Lucky Luck, want dan ben je verkeerd bezig. Ik wilde dat ik en met mij zijn er nog veel meer mensen die dit graag nog willen, heerlijk kon hardlopen door de natuur. Maar weet je vrienden, er zijn ook veel kinderen die deze wens hebben. Maar helaas zijn ze ziek en kunnen ze dat niet. Zij hebben maar één wens en dat is beter worden en dan heerlijk rennen. Lijkt je dat niet heerlijk! Kinderen die net als jij door de natuur rennen of achter een bal rennen. Zie je het al voor je? Nu zal je denken waar heeft Kees het nu over? De meeste onder jullie kunnen hardlopen en genieten van de omgeving. Stel je nu voor dat je ook nog eens die kinderen die de wens hebben om hard te lopen, kunt helpen door je in te schrijven voor de Kika-run. Je pakt dan drie mooie doelen: gezondheid, genieten van de natuur en je steunt Kika. Wat wil je nog meer? Schrijf je in bij ons K-G-O team en loop mee met ons de KiKa-run in Rotterdam.
https://www.runforkika.nl/team-k-g-o' - Kees Witte

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant