De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.2.  Miranda Buys en haar man zijn ontzettend blij.
De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.2. Miranda Buys en haar man zijn ontzettend blij.

Camping De Lage Werf wint Gouden Zoover Award

Actueel 364 keer gelezen

Camping De Lage Werf behoort tot de beste accommodatie van het land Utrecht 10 januari 2018. Vandaag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping De Lage Werf wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 104 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.2. "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We doen ons uiterste best elke dag om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk geweldig dat dit beloond wordt met een Gouden Zoover Award. Dit is immers waar we het voor doen, tevreden gasten" aldus Miranda Buys.

Gouden en Zilveren Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Camping De Lage Werf ontving de Gouden Zoover Award.

Camping De Lage Werf
Camping De Lage Werf is een kleinschalige, rustige camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin en speelveldje met trampoline e.d voor de kinderen . De camping heeft vaste, seizoen en losse plaatsen , voor ieder wat wils. De camping ligt aan verschillende fiets en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer waar u verschillende watersport mogelijkheden heeft. Rust, ruimte en gezelligheid is ons motto.

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant