Afbeelding

Alpha cursus in Stellendam

Actueel 376 keer gelezen

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die weer in Stellendam wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Stellendam gaat op 22 januari een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend. en wordt gegeven van 18.30 tot 21:45 in het Verenigingsgebouw De Rank op Bosschieterstraat 6 te Stellendam. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!
Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Zie www,alphacursus.nl of bel Irma van der Wal – 0651416217 / irmavanderwal73@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant