Afbeelding

Grote Clubactie impuls Budokai Senshi Senshi

Actueel 586 keer gelezen

Inmiddels is Budokaio Senshi al druk in voorbereiding voor de Yujin cup. Het jaarlijkse toernooi waar ieder jaar honderden karateka's uit binnen en buitenland de strijd met elkaar aangaan op het gebied van Kumite (vechten) en Kata (stijlvorm). Ook dit jaar belooft het weer een enorm succes te worden.

Toch merkt de club dat het steeds moeilijker wordt om sponsors te vinden. Speerpunt van het toernooi is dat er voor iedereen prijs is en de faciliteiten goed zijn en daar zit een flink kostenplaatje aan. Daarom besloten Ze om dit als doel te stellen voor de grote clubactie.

Geweldige inzet
En wat een geweldige inzet kregen zij terug van hun leden maar ook van een tweetal bedrijven, Zout Holland en Visbeen Transport. Naast de normale loten die verkocht werden, kochten beide bedrijven een superlot dat gelijk staat aan 50 loten.

2317,80 euro
Uiteindelijk heeft Budokai Senshi 1000 loten weten te verkopen en een prachtig bedrag van 2317,80 euro weten op te halen.

Dank
Zij bedanken hierbij iedereen voor het aandeel in dit succes. Dankzij hen kunnen zij de Yujin cup weer een groot succes maken en een donatie doen aan Kika Goeree-Overflakkee.
Yujin cup
De Yujin cup vindt plaats op 9/10 februari in de Grutterswei in Oude-Tonge. De zaal gaat om 09:00 uur open en men start beide dagen om 10:00 uur met het toernooi, entree is 10 euro en hiervan gaat zoals eerder vermeld een donatie naar Kika.

Informatie
Meer info kunt u vinden op www.budokai-senshi.com of contact opnemen met budokai-senshi@outlook.com/0647992777

/////////////////////////////////////////

Over Budokai Senshi
Budokai Senshi is de vechtsport en Budo vereniging van Goeree-Overflakkee. Budokai Senshi heeft een groot aanbod in verschillende vecht en budo sporten. Zo bieden zij Kyokushinkai Karate, UFW kickboksen, Japans Kickboksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Boksen, Boxing45, G-Karate en line dancing.
Wat jaren geleden begon als een vriendenclub is inmiddels uitgelopen tot een volwaardige vereniging met een ledenbestand boven de 240 leden. Reden van deze groei is simpel: zij beoordelen mensen niet op wat ze niet kunnen, maar op wat ze wel kunnen. Daarnaast blijven zij continu bezig om nog meer mensen in aanraking te laten komen met deze vecht- en budosport. Alle sporten richten zich op een goede fysieke gesteldheid en conditie. Daarnaast vergroten de trainingen de weerbaarheid en zal er meer zelfverzekerdheid ontstaan. Redactie: bron www.budokai-senshi.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant