Afbeelding

Insectenbar op Vakantiebeurs voor échte avonturiers

Actueel 262 keer gelezen

Een sprinkhaan gebakken in knoflook met een snufje zeezout op een stokje of een puntzakje geroosterde buffalowormen; het zijn dé delicatessen die geserveerd worden op de Vakantiebeurs van 10 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Voorafgaand aan de beurs kunnen bezoekers alvast opgaan in de vakantievoorpret. De insectenfoodtruck staat aanstaande vrijdag namelijk van 12.00 uur tot 19.00 uur in Hoog Catharijne en aanstaande zaterdag is de bar om dezelfde tijd te vinden in de Markthal in Rotterdam.

Avonturiers die een hopperzz of wurmzz proeven, ontvangen een vrijkaart voor Vakantiebeurs 2019 én ze mogen daarnaast nog eens tien vrienden uitnodigen om tegen een gereduceerd tarief mee te gaan. Als bewijs voor de dappere daad krijgt de proever tevens een instaxfoto mee van het moment waarop ze hun hopperzz of wurmzz verorberen.

Bart Meijer, brandmanager van Vakantiebeurs: "Het gaat echt om de belevenis. Dit hebben we dit jaar naar een next level getrokken met een minireuzenrad, een groot bad waarin kan worden gezeild en ook abseilen is een mogelijkheid. Uiteraard mag hierbij het smaakzintuig niet ontbreken. Vandaar dat we nu een heuse insectenbar naar het event brengen. Om de vakantievoorpret alvast te laten beginnen brengen we Vakantiebeurs alvast naar je toe in twee van de grootste steden van Nederland. Wie durft?!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant