Afbeelding

Week van de voedselbank al weer een groot succes

Actueel 229 keer gelezen

Budokai Senshi organiseert al jaren in de laatste week voor de kerstvakantie de week van de voedselbank. Dit initiatief word ieder jaar enthousiaster ontvangen en ook dit jaar zorgde dat weer voor een bus vol met producten. Het concept is simpel, zij nodigen diverse gasttrainers uit om een les te verzorgen en alle deelnemers aan deze lessen nemen 1 of meerdere producten mee voor de voedselbank.

Ruim 150 karateka's, Boksers en Kickboksers lieten zich zien. Zij kregen les van: Aivi Amanatkhan (hokori Meiyo), boksclub de Flakkeese Ring, Henk Gerhards (Muchin), Wesley Jansen (Hokori Meiyo) en Leslie Naaktgeboren (Budokai Vleesenbeek). Stuk voor stuk toptrainers die hun strepen meer dan verdiend hebben in de sport. Ook zij namen op hun beurt weer leden mee om de werksfeer nog aantrekkelijker te maken.

Het succes was dan ook overweldigend! Eenmaal bij de voedselbank aangekomen kwamen ze erachter dat ze ruim een pallet meer hadden dan vorige jaren. Ze willen alle lesgevers, deelnemers en sportscholen bedanken voor hun betrokkenheid. Ook willen ze hierbij gebruik maken van deze gelegenheid om Wil Nedermeijer in het bijzonder te bedanken. Hij heeft namelijk in de omgeving van Dordrecht zichzelf hard gemaakt om zoveel spullen bij elkaar te krijgen dat hij met een volle auto richting Sommelsdijk is gereden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant