Afbeelding

Kleurrijke expositie 'Werken met universele energie'

Actueel 288 keer gelezen

Sommelsdijk - Een kleurrijke expositie van Annette van Riel in de Remonstrantse kerk aan de Voorstraat 35 te Sommelsdijk van 6 januari t/m 27 februari 2019.

"Werken met universele energie" luidt de titel van deze expositie van Annette van Riel en betreft het ervaren van energie tijdens het kijken en kleuren van mandala's en chakra's.

Het leren ontspannen door te tekenen, kleuren en schilderen zit al vanaf kind zijn in de mens. Het is een effectieve manier om te ontsnappen aan de dagelijkse druk van ons hectisch bestaan. Bij deze vorm van creativiteit geef je jezelf de juiste energie door intuïtief de kleur te kiezen.
Chakra's en mandala's
In Breda geboren vertrok Annette al jong naar Delft alwaar zij meer dan 25 jaar in het onderwijs werkte. Vervolgens studeerde zij psychosociale therapieën. Geïnspireerd door haar lerares ging zij chakra's tekenen en mandala's inkleuren.

Openingstijden
U bent van harte welkom bij deze expositie na de kerkdienst op zondag (vanaf 11.00 uur tot ongeveer 12.00 uur), op verzoek (even aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont) en elke woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant