Men gaat proberen de omgeving van de poel weer te herstellen zodat hij weer geschikt is voor amfibieën.
Men gaat proberen de omgeving van de poel weer te herstellen zodat hij weer geschikt is voor amfibieën.

Onderhoud aan de poel in de Vliegers op 29 december

Actueel 546 keer gelezen

Middelharnis - Niets te doen of de kerstbuik wegwerken? Kom dan naar de laatste natuurwerkdag van 2018, georganiseerd door de vereniging Natuur en Landschap Bescherming Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag 29 december worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terrein¬beheer van de vereniging.

De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis. De bedoeling is zaterdag de poel, welke eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. Vorig jaar is er een eerste start geweest. Men hoopt dan de werkzaamheden van 2017 verder af te kunnen maken. Men gaat proberen de omgeving van de poel weer te herstellen zodat hij weer geschikt is voor amfibieën. Op deze actiedag van de NLGO kan men weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan daar die zaterdag bij helpen. Het hout wordt onder de helpers verdeeld.
Men verzamelt om 8.45 uur aan het einde van de Tweede Groeneweg. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe Tonge, de tweede weg links.
Inlichtingen: Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013 en op www.nlgo.nl.
.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant