Afbeelding

Kerstzangavond 'Per Amore'

Actueel 240 keer gelezen

Ouddorp - Gospelkoor 'Per Amore' geeft 15 december 2018 een kerstzangavond in de Gereformeerde kerk in Ouddorp, ook zal er samenzang zijn. De avond begint om 20.00 u. en de kerk is 19.30 u. open. De toegang is gratis, er zal een collecte zijn voor de onkosten. Een kerstzangavond die in het teken staat van Gods geschenk.

Wat is het mooiste geschenk dat u hebt gekregen? Als een geschenk u gelukkig maakt of iets is wat u echt nodig hebt, dan is het voor u persoonlijk heel waardevol. Er is één geschenk die alle andere overtreft. Gods geschenk: door de geboorte van Jezus geeft God opnieuw Zijn liefde, liefde voor elkaar, voor alle mensen op deze wereld. Jezus Christus, de blinkende Morgenster, wil al de duisternis verdrijven met de schittering van Zijn licht.
Zijn liefde verdrijft het duister van jouw zorgen, verdriet en pijn.

Gods geschenk laat ons zien hoe we het beste kunnen leven en hoe we anderen het beste kunnen behandelen. Door Gods geschenk wordt hoop gebracht in deze donkere wereld, voor een betere toekomst. Laten we het Kind aanbidden, laten we van het kerstfeest zingen.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant