Afbeelding
Foto: Picasa

Natuuronderhoud in Ouddorp

Actueel 205 keer gelezen

Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de natuurwerkdag van de Natuur en Landschap Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag  24 november worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.

De activiteiten zijn deze keer in Ouddorp. De werkzaamheden zijn in het Bunker¬bos aan de Hofdijkseweg, eigendom van Natuurmonumenten. De bedoeling is een om een rij elzenstobben weer af te zetten zodat ze weer mooi kunnen uitlopen. Dit doen we aan de rand van een paardenweide. Een cyclus van eens in de zeven jaar. Komende zaterdag pakken we de cyclus voor het onderhoud weer op.

Op deze actiedag van de Vereniging kunnen we weer veel hulp ge¬bruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuur¬elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan ons daar zaterdag bij helpen. Handgereedschap en motorzaag zijn aanwezig. We starten om 8.30 uur en proberen rond 13.00 uur weer te stoppen. 

Het Elzenmeet perceel is te bereiken via de provinciale weg rich¬ting Ouddorp, afslag "Stranden" vervolgens en de eerste weg rechts. Dit is de Hofdijkseweg. Daarna de tweede weg links de Klinkerweg in, langs de natuur camping tot bij het fietspad, hier kan men parkeren.
Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013 en op www.nlgo.nl.
.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant