Zachtjes gaan de paarden-voetjes in de Houten Kaap | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Vanaf 11.00 uur zingt Ageeth de Haan de allerleukste traditionele én zelfgeschreven Sinterklaasliedjes en vertelt een verhaal over Pietje Moe.
Vanaf 11.00 uur zingt Ageeth de Haan de allerleukste traditionele én zelfgeschreven Sinterklaasliedjes en vertelt een verhaal over Pietje Moe. (Foto: )

Zachtjes gaan de paarden-voetjes in de Houten Kaap

  •   30 keer gelezen   Actueel

Ouddorp – Hij komt, hij komt… Ook dit jaar brengt Sinterklaas weer een bezoek aan Ouddorp Duin. Op zaterdag 24 november kun je hier met het hele gezin genieten van een smakelijk Pietenontbijt in Restaurant Bij Marc en de voorstelling 'Zachtjes gaan de paardenvoetjes' van Ageeth de Haan in Strandtheater Houten Kaap.

Vanaf 11.00 uur zingt Ageeth de Haan de allerleukste traditionele én zelfgeschreven Sinterklaasliedjes en vertelt een mooi verhaal over Pietje Moe. Lekker ontspannen luisteren en uit volle borst meezingen wisselen elkaar af. 'Zachtjes gaan de paardenvoetjes' is een voorstelling die zowel kinderen als ouders weer even het ouderwetse Sinterklaasgevoel brengt. Als er hard genoeg gezongen is zal Sinterklaas zich na afloop ook nog even laten zien in het theater en kunnen de kinderen bij hem op schoot.

Tickets voor de voorstelling op zaterdag 24 november om 11.00 uur zijn online te bestellen via de website houtenkaap.nl en verkrijgbaar bij VVV Goeree-Overflakkee en de receptie van Landal Strand Resort Ouddorp Duin.

Voor meer informatie over alle Sinterklaasactiviteiten op Ouddorp Duin kijk op: Facebook.com/ouddorpduin of mail naar info@houtenkaap.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>