Zes weken lang maak je wekelijks kans op het winnen van mooie prijzen. (Foto: Wim van Vossen)
Zes weken lang maak je wekelijks kans op het winnen van mooie prijzen. (Foto: Wim van Vossen) Foto: Wim van Vossen

Feestelijke wintermaanden van start in Middelharnis Centrum

Actueel 861 keer gelezen

Middelharnis - De feestverlichting hangt, Sinterklaas is in het land en buiten wordt het kouder en kouder. Tijd voor de aftrap van de feestelijke wintermaanden.

Er worden de komende tijd verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de wel bekende Winter Winactie. Zes weken lang maak je wekelijks kans op het winnen van mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers in Middelharnis Centrum.

Hoe doe je mee?
Verzamel al je kassabonnen in de periode van 17 november tot en met 31 december 2018. Stop ze in de winactie envelop en lever ze in bij één van de deelnemende ondernemers. In de envelop(pen) moeten kassabonnen ter waarde van minimaal 100 Euro zitten. Wil je extra snel sparen? Doe dan je inkopen op een koopavond of op 24 december. Dan telt de waarde van de kassabonnen dubbel!

Overige activiteiten
Voor het eerst sinds lange tijd wordt er op het Diekhuusplein weer een schaatsbaan geplaatst! Van 21 t/m 29 december kan je rondom de kerstboom je rondjes draaien.
Maar natuurlijk zijn er nog tal van andere activiteiten, zoals de pepernotenmarkt, het Pietenhuis en hostessen die hapjes uitdelen op d'n Diek. Tot slot kan je op maandag 24 december extra lang winkelen; de meeste winkels zijn dan al vanaf 09.00 uur 's ochtends geopend.
www.middelharniscentrum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant