Deze tentoonstelling telt mee voor de ZEEBRA competitie, waaraan de mooiste showduiven van Nederland meedoen
Deze tentoonstelling telt mee voor de ZEEBRA competitie, waaraan de mooiste showduiven van Nederland meedoen

Postduivententoonstelling P.V. De Trekvogels, Ouddorp

Actueel 504 keer gelezen

Ouddorp - Evenals voorgaande jaren organiseert P.V.De Trekvogels weer haar jaarlijkse postduivententoonstelling in het m.f.g."Dorpstienden" te Ouddorp. Deze zal worden gehouden op 23 en 24 november 2018.

Er zijn zowel bevlogen als onbevlogen duiven te bezichtigen in diverse klassen. Ook telt deze tentoonstelling mee voor de ZEEBRA competitie, hieraan doen de mooiste showduiven van Nederland mee.

Zaterdagavond vindt de prijsuitreiking plaats en worden een aantal bonnen verkocht van de beste liefhebbers uit de regio. Deze zijn geschonken door: diverse kampioenen van Goeree-Overflakkee, Zuid Holland , Zeeland en Noord Brabant.
Zie ook www.toppigeons.nl waar de duiven kunnen worden ingezet. Aanvang verkoop ongeveer 22.00 uur. Er zijn weer fraaie prijzen te winnen met het Rad van Avontuur, verloting inhoud boodschappenwagen en andere attracties. Verder kunt u 3 halve varkens en een kerstkalkoen winnen, of de waarde hiervan, de uitslag wie hier de winnaar van is wordt zaterdagavond bekend gemaakt.

De zaal is open op vrijdag van 19.00 tot 22.30 uur en zaterdag van 16.30 tot 22.30 uur, de toegang is gratis. Wilt u meer weten over deze prachtige hobby praat eens met een van de aanwezige leden, of neem contact op met onze secretaris C.M.Grinwis tel.0187-681690.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant