Afbeelding
Foto: Ella Vermaas

PvdA man Frans Daalmeier op 1 november overleden

Actueel 884 keer gelezen

Afgelopen donderdag is Frans Daalmeier overleden. Frans is altijd actief geweest in de Flakkeese politiek en was van 2006-2010 lid van de gemeenteraad. Petra 't Hoen, raadslid PvdA, heeft een afscheidswoord geschreven:

'Voor mij was het een schok te moeten horen van het overlijden van Frans Daalmeijer; mijn collega raadslid in Oostflakkee in de periode van 2006 en 2010. Ik heb altijd goed met Frans samengewerkt..

Frans was actief in de PvdA en in de vakbond en zette zich daarbij vooral in voor het sociaal domein. Frans kon slecht tegen onrecht en was altijd bezig met het behartigen van belangen van mensen op de thema's zorg, werk& inkomen en armoede.
De laatste jaren was hij lid van de cliëntenraad Participatiewet en als ervaringsdeskundige goed op de hoogte. Opkomen voor zijn eigen belang was daarbij nooit zijn drijfveer, anderen helpen des te meer.

Hoewel we wisten dat Frans kwakkelde met zijn gezondheid is het op het laatst snel gegaan. Persoonlijk zal ik Frans altijd blijven herinneren als een man met een groot hart, enorme solidariteit en humor. Hij hield van een geintje en wist iedere vergadering mensen aan het lachen te krijgen. Ik zal Frans ontzettend missen,'

Petra 't Hoen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant