Afbeelding

Buitenaards goede Muziek in BREStheater 9 november

Actueel 173 keer gelezen

De helm waarmee de zangeres is afgebeeld, staat voor de zienswijzen die iedereen in zijn leven verkrijgt. Een extra laag om je heen. Een rol. Maar als je altijd een oranje vizier draagt, weet je niet dat sneeuw wit is. Dan is het tijd om je blik te openen.

'Human Alien' is de eerste song van het dit jaar te verschenen album van Sandra van Nieuwland dat de basis vormt voor deze nieuwe muzikale show. Verwacht naast haar uitgebreide repertoire van prachtige nummers veel nieuwe songs en nieuwe sferen. Zowel ruimtelijk als intiem brengt Sandra met haar band songs met een verhaal. Waar het eigenlijk gaat om het ontsnappen aan deze verhalen.

Take off your space helmet and travel with me into the galaxy

Vrijdag 9 november 20.30 uur in BREStheater / Tickets € 19.00
En er is dit najaar nog veel meer te beleven in BREStheater! Het volledige programma van dit seizoen is te bekijken via www.brestheater.nl. Hier kunt u ook 24/7 kaarten bestellen. De Theaterkassa is open op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 14.00 – 17.00 uur  en één uur voor aanvang van een voorstelling.
Bladert u liever offline door ons aanbod? Kom dan naar Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES en haal de gratis theaterbrochure op!


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant