Concert Sempre Crescendo samen met De Hoop | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Beide fanfareorkesten zijn reeds ver buiten de grenzen van Goeree-Overflakkee bekend en behoren tot de beste van Nederland.
Beide fanfareorkesten zijn reeds ver buiten de grenzen van Goeree-Overflakkee bekend en behoren tot de beste van Nederland. (Foto: )

Concert Sempre Crescendo samen met De Hoop

  •   45 keer gelezen   Actueel

Sommelsdijk - Op zaterdag 10 november a.s. geven de fanfareorkesten van Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk en De Hoop uit Stellendam samen een concert in de tennishal van De Staver in Sommelsdijk. Voor beide muziekverenigingen vormt dit concert een belangrijk onderdeel van hun voorbereiding op deelname aan een muziekconcours, en de orkesten zullen dan ook hun concoursprogramma ten gehore brengen.

Sempre is als eerste aan de beurt. Onder leiding van dirigent Erik Rozendom zullen zij op zaterdag 17 november a.s. deelnemen aan het concours in Zutphen en zij komen daarbij uit in de eerste divisie. Op het programma staat onder andere het werk "Heaven on Earth" van componist Maurice Hamers.

De Hoop zal, onder leiding van dirigent Arie Stolk en uitkomend in de concertdivisie, op zaterdag 8 december a.s. deelnemen aan het concours in Enschede. Hun programma bevat onder meer het werk "Earthrise" van componist Nigel Clarke.

Beide fanfareorkesten zijn reeds ver buiten de grenzen van Goeree-Overflakkee bekend en zullen dit najaar opnieuw bewijzen dat ons eiland tot de muzikaalste delen van Nederland behoort. Maar eerst zullen zij zich inspannen om het eigen thuispubliek op een avond blaasmuziek van de bovenste plank te trakteren. Dit mag u niet missen!


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>