Afbeelding

Houten Kaap Ladies Night Filmavond 15 november

Actueel 252 keer gelezen

Ouddorp – Donderdag 15 november organiseert strandtheater Houten Kaap met medewerking van diverse lokale ondernemers een gezellige Ladies Night rondom de film "Confessions of a shopaholic". Kom ook en geniet van hapjes, mode, demonstraties en natuurlijk de film. Entree: €15,-

De avond begint om 19.30 uur met een gratis welkomstdrankje en wat lekkers. Daarna kun je genieten van heerlijke hapjes gemaakt door restaurant Bij Marc, schoonheidsbehandelingen verzorgd door 4TotalBeauty, voedingsadvies van Corina Akershoek, kleding van Crystal Snow en sieraden en tassen van By-Belle. Bij Denise Pieterse van The Travelclub kun je deze avond terecht voor reisadvies en het boeken van een mooie vakantie of leuke citytrip. De film "Confessions of a shopaholic" start om 20.30 uur. Na afloop is er een loterij met mooie prijzen. Mocht je niet in de prijzen vallen dan ga je in ieder geval naar huis met een goed gevulde goodiebag, mogelijk gemaakt door o.a. parfumerie Vive en Bruna Ouddorp.

Op deze avond biedt Restaurant Bij Marc vanaf 17.30 uur een, speciaal voor de Ladies Night samengesteld, 3-gangendiner aan. Uiteraard kan er ook gewoon à la carte gegeten worden deze avond. Reserveren is gewenst, bel: 0187-745410.
Kaarten voor de Ladies Night op 15/10 om 19.30 uur zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl en VVV Goeree-Overflakkee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant