Afbeelding

Verwentasje op 10 november Dag van de mantelzorg

Actueel 201 keer gelezen

Middelharnis - Ook dit jaar is 10 november de dag van de Mantelzorg! Mantelzorgers worden op meer dan 200 plaatsen in Nederland feestelijk bij elkaar gebracht en er wordt waardering uitgesproken voor hun bijzondere werk.

Op zaterdag 10 november zal Stichting ZIJN haar mantelzorgers uitnodigen in het Diekhuus voor een verrassende middag. Een ontsnapmoment, een uitstapje van de dagelijkse zorgen. De stichting krijgt hulp van Fort van de Verbeelding. Dit is een gezelschap van musici en andere kunstenaars. Zij ontwikkelen projecten waarbij muziek en mensen altijd in het middelpunt staan. Fort van de Verbeelding maakt met laagdrempelige zelfontworpen Fort-instrumenten een orkest met een eigen identiteit. Iedereen doet mee. Ook al maakt u nooit muziek….hier komt alles samen!

Ontvangst & koffie om 14.30 uur in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hierna een activiteit/voorstelling om 15 uur en als afsluiting een borrel en een hapje om 17 uur. Alle bezoekers gaan naar huis met een verwentasje vol producten van de lokale middenstanders.

Vanwege de organisatie vraagt de stichting u zich aan te melden. U kunt haar bereiken via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-48 33 66.
Men hoopt u te zien op 10 november a.s.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant