Vrijdag 16 november komt Reyer met zijn band naar ons mooie eiland. Hij zal dan optreden in de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp.
Vrijdag 16 november komt Reyer met zijn band naar ons mooie eiland. Hij zal dan optreden in de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp.

De Hoop: Reyer komt naar Goeree-Overflakkee!

Actueel 237 keer gelezen

Ouddorp - Met zoveel mogelijk mensen uit de regio God prijzen en aanbidden. Met dat uitgangspunt als inspiratie is het een enthousiaste 'eilander' gelukt om Goeree-Overflakkee toe te voegen aan de agenda van de nieuwe tour van aanbiddingsleider Reyer.

Vrijdag 16 november komt Reyer met zijn band naar ons mooie eiland. Hij zal dan optreden in de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. Tijdens de 'Hoop in Mij' tour wisselt Reyer optredens met volledige band af met akoestische concerten. De liederen op het nieuwe album staan centraal en worden aangevuld met ander bekend materiaal.

Over Reyer
Reyer van Drongelen (artiestennaam Reyer) wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Het grote publiek leerde hem de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.

Meer informatie en kaartverkoop
Kaartjes zijn te bestellen via https://www.zingenindekerk.nl/reserveren/reyer-in-ouddorp. De avond begint om 20.00 uur. Wees op tijd met het bestellen van kaartjes, want er is een maximum aan beschikbare plaatsen.

Reyer legt uit wat hij wil bereiken tijdens zijn optreden: "We merken dat de liederen hun weg al hebben gevonden tot een breed publiek, wat er toe leidt dat er enthousiast en gepassioneerd wordt meegezongen. Het is zo mooi om met jong en oud uit het hele land dezelfde God te aanbidden. Vanuit dankbaarheid, maar ook met ruimte voor vragen en kwetsbaarheid."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant