Afbeelding

Gratis zangspektakel tijdens najaarsconcert Apollo

Actueel 244 keer gelezen

Nieuwe-Tonge – Tijdens het concert van Gemengde Zangvereniging Apollo in Ons Dorpshuis op vrijdag 2 november, kan iedereen gratis naar binnen om te genieten van een avond vol zang. Er kan meegezongen worden met bekende volksliedjes. Het gastkoor is het Bruinisser Visserskoor onder leiding van Nelleke Bruggeman. Aanvang 20.00 uur.

Apollo zingt onder leiding van Marlous Smit jr. een keur aan bekende en minder bekende liedjes. Het koor bestaat uit een kleine 40 leden, die veel plezier hebben in het (samen)zingen en dat ook graag uitdragen. In Ons Dorpshuis zijn de wekelijkse repetities op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Het koor verwelkomt iedereen die ook van zingen houdt en het zingen op een koor eens zou willen proberen. Want zingen is ontspannend, gezond en geeft plezier. Om de drempel laag te houden wordt er voor dit najaarsconcert geen entree gevraagd. Zo kan iedereen van een fijne avond genieten en kennis maken met deze koren. Om de onkosten te bestrijden worden in de pauze loten verkocht voor 1 euro per stuk en aan het eind van de avond een verloting van mooie prijzen.

Bruinisser Visserkoor
Het Bruinisser Visserskoor, is heel bekend in de wijde omgeving. Onder leiding van Nelleke Bruggeman treden zij veelvuldig op, zoals bij de Visserijdagen maar ook bij verzorgingscentra en dergelijke. Bekende liedjes en echte meezingers zijn natuurlijk 'In het kleine cafe aan de haven' en wie kent niet de 'Zeeuwse Mosselen'?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant