Afbeelding

Het Matties 4 Life Fissa! als afsluiting Kinderboekenweek

Actueel 400 keer gelezen

Middelharnis - Ter afsluiting van de Kinderboekenweek viert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in de Herfstvakantie het Kom erbij - Matties 4 Life Fissa! Dit feest, voor kinderen van 4 tot 12 jaar vindt plaats op donderdag 25 oktober in Middelharnis van 09.30 tot 12.00 uur.

De Kinderboekenweek draait dit jaar helemaal om Vriendschap. Het Kom erbij - Matties 4 Life Fissa! is dan ook een superleuk feest om je vriendjes en vriendinnetjes mee naartoe te nemen! Zo kun je bijvoorbeeld een vriendschapsarmbandje maken en aanschuiven bij Boekensushi. Je kunt je geheugen testen met het grote memoryspel en misschien durf je het samen wel aan om mee te doen met de Jelly bean boozled Challenge... Hilarisch! Kom gezellig meedansen met "Kom erbij," hét nummer van de Kinderboekenweek 2018. Heb je de choreografie van "Kom erbij" nog niet onder de knie? Geen probleem, je leert het in de Bibliotheek!

Kinderboekenweek 2018
De KINDERBOEKENWEEK wordt ieder jaar in oktober gehouden. Tien dagen lang worden er in het hele land allerlei activiteiten rondom het kinderboek georganiseerd in scholen en bibliotheken. Tijdens de Kinderboekenweek wordt er extra aandacht besteed aan het (Nederlandse) kinderboek. Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is Vriendschap: 'Kom erbij!'  Voorafgaand aan de Kinderboekenweek wordt de winnaar van de Gouden Griffel bekendgemaakt, de prijs voor het beste kinderboek van afgelopen jaar in Nederland en Vlaanderen. Dit jaar is de Gouden Griffel gewonnen door Annet Schaap voor haar prozadebuut Lampje.

Kom erbij – het Matties 4 Life Fissa! in de bibliotheek bij jou in de buurt.
Hellevoetsluis (Cultuurhuis Nieuwe Veste)
Woensdag 24 oktober Van 09.30 tot 12.00 uur
Middelharnis 
Donderdag 25 oktober Van 09.30 tot 12.00 uur
Brielle    (Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES)          
Vrijdag 26 oktober Van 09.30 tot 12.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant