Op donderdag 18 oktober organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis een Ladies Night. De winkel is extra geopend van 18.30 tot 20.30 uur.
Op donderdag 18 oktober organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis een Ladies Night. De winkel is extra geopend van 18.30 tot 20.30 uur.

Ladies Night bij Jouw Marktkraam Middelharnis

Actueel 292 keer gelezen

Middelharnis - Op donderdag 18 oktober organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis een Ladies Night. De winkel is dan extra geopend van 18.30 tot 20.30 uur. Jouw Marktkraam heeft door de verschillende aanbieders een uniek assortiment van tweede hands tot nieuw, Do-It-Yourself en Vintage. Tijdens de Ladies Night zijn er in samenwerking met de kraamhuurders een aantal leuke acties! '

Benieuwd naar de actuele dames wintermode? FF Happy Fashion en Sanne's Sieraden organiseren een modeshow! Zij presenteren de nieuwe wintercollectie voor kleding, tassen, sjaals en sieraden. U krijgt persoonlijk advies en 10 % korting op de collectie van beiden. Daarnaast organiseert Sanne een aanschuifworkshop sieraden maken. Wat? Dat is nog even een verrassing! Crea-An bakt cake, komt u proeven? U kunt in aanmerking komen voor een mini kapsel metamorfose door 't Nieuwe Kappershart. Ook kunt u een leuk tekstbordje maken. Voor slechts € 3,00 kunt u een workshop servetten techniek volgen!', aldus Jacolien, medewerker van de winkel.

'Vanaf de Ladies Night krijgt u maar liefst 50 % korting op het gehele bekende Spaanse assortiment. Lingerie Renata is aanwezig met outletlingerie. Verder hebben we nog een korting van minimaal 10 % bij de kaarten van Bonisa Zending en de boeken van Van der Boom. Zolang de voorraad strekt ontvangt u een goed gevulde goodybag,' zegt Viktor Kauffman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant