Afbeelding

De vijfde editie van de Grevelingenweek!

Actueel 313 keer gelezen

Van 20 t/m 28 oktober is alweer de vijfde editie van de Grevelingenweek! Een week vol activiteiten voor jong en oud om kennis te maken met al het moois dat de Grevelingen in de herfst te bieden heeft. Dit jaar kan er ook onder werktijd genoten worden van het grootste zoutwatermeer van Europa; in de KantoorKaravaan. Kom het zelf beleven en geniet van de zeehonden, flamingo's, prachtige wieren en zilte lekkernijen. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.grevelingenweek.nl.

Deze Grevelingenweek kunnen inwoners en recreanten niet alleen op hun vrije dag of weekenddagen genieten van de Grevelingen. Er is ook de mogelijkheid om te flexwerken met het uitzicht van de boswachter midden in de Zeeuwse Natuur. De KantoorKaravaan 'vergader-unit' staat een week lang op een unieke locatie van Staatsbosbeheer met uitzicht over het Grevelingenmeer. Je bent midden in de natuur, met alle faciliteiten bij de hand voor een vergadering, brainstorm of om geconcentreerd te werken. Via de website van de Grevelingenweek is de Karavaan één of meerdere dagen te huren.

Op pad met boswachters, natuurgidsen en genieten van lokale lekkernijen
Vanaf zaterdag 20 oktober kan iedereen ervaren wat de Grevelingen zo uniek maakt. De gehele week zijn er verschillende activiteiten te beleven, georganiseerd door natuurorganisaties en recreatieondernemers in het gebied. Op zondag 21 oktober is het weer Roze Zondag, die dag staan de flamingo's in de Grevelingen in de spotlights. Verder ontdek je met IVN de wieren op de slikken van Flakkee en zijn er elke dag Scharrelkidsactiviteiten bij Landal Port Greve. Of wat dacht je van een Eilandexpeditie naar Veermansplaat of de haaientandenspeurtocht met Staatsbosbeheer? Na afloop eet je je buik vol bij een van de gastheren van de Grevelingen die een speciaal Grevelingenmenu aanbieden. Een overzicht van alle activiteiten vind je op: www.grevelingenweek.nl.

Over de Grevelingenweek
De Grevelingenweek betrekt inwoners, toeristen, ondernemers en recreanten bij de Grevelingen. De Grevelingenweek vindt plaats van 20 t/m 28 oktober. De Grevelingenweek is een initiatief van IVN Natuureducatie samen met Staatsbosbeheer, Provincie Zeeland, Provincie Zuid-Holland, NME-centrum Schouwen-Duiveland en verschillende recreatieondernemers rondom de Grevelingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant