Afbeelding

2e en 6e plaats Jeugdbrandweer Den Bommel in landelijke finale.

Actueel 434 keer gelezen

Zaterdag 6 oktober werden de laatste tien huzarenploegen van het land verwacht in Mijdrecht waar de landelijke finale werd gespeeld in de klasse lage druk junioren. De jeugdbrandweer uit Den Bommel trad met twee ploegen aan deze finale, wat al uitzonderlijk is. Een zware inzet in een bedrijfspand op het industrieterrein van Mijdrecht, waar een slachtoffer is gered en een binnenbrand werd bestreden  zijn door alle ploegen vakkundig uitgevoerd.

De eerste ploeg van de Den Bommel stond bij de prijsuitreiking op het podium en behaalde een tweede plaats en heeft de beste bevelvoerder van het land. De tweede ploeg behaalde een zesde plaats, wat zeer knap is gezien de jonge leeftijden van deze ploeg. De ploeg uit Alblasserdam werd nipt landskampioen.
Het is alweer het vierde jaar op rij dat de jonge blusgroep uit Den Bommel in de hoogste regionen van het land speelt. In de voorrondes vlogen de 1e en 2e prijzen je om de oren en in de halve finales werden twee keer een vierde plaats gehaald. De jonge blusgroep beleeft dit jaar zijn beste wedstrijdseizoen ooit. Gefeliciteerd met deze geweldige resultaten!


1e ploeg:                
Bevelvoerder: Luca van den Boogert
Pompbediende: Anrik Boskers
Aanvalsploeg: Daniek de Roon en Romano Huibrechtse
Waterploeg: Nick Lokker en Rick van Veen


2e ploeg:
Bevelvoerder: Bas Lugtenburg
Pompbediende: Daley Bakker
Aanvalsploeg: Antonie Scheel en Sem Ketting
Waterploeg: Vico van den Boogert en Rik Damme


Jeugdbrandweer Den Bommel
"Sterker door Plezier"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant