Drunken Dolly bezingt de roes en de kater. Company of Sinners komt met doorleefde verhalen voor de gevoelige nekharen.
Drunken Dolly bezingt de roes en de kater. Company of Sinners komt met doorleefde verhalen voor de gevoelige nekharen.

"Company of Sinners" en "Drunken Dolly" bij Jailhouse

Actueel 388 keer gelezen

Middelharnis - Op zaterdagavond 13 oktober is het weer tijd voor een gezellige muziekavond bij Popstichting Jailhouse. Deze avond zijn er twee bands te beluisteren.

In het voorprogramma kun je genieten van het duo "Company of Sinners", twee partners in crime met meer dan 25 jaar gezamenlijke passie voor muziek. Roots en Murder Songs uit de donkere geschiedenis van country, folk en blues. Dit is het genre waar de compagnons van Company of Sinners het best in gedijen. Dus geen zwoele love songs, maar doorleefde verhalen voor de gevoelige nekharen, op originele wijze gebracht in oorspronkelijke akoestische vorm of met een eigen draai.

Daarna is het de beurt aan "Drunken Dolly". Deze band viert al jaren feest op de Nederlandse podia. Drunken Dolly bezingt de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,-. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang eerste optreden is 21.45 uur. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant