Wereld Winkel Goeree-Overflakkee | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

Wereld Winkel Goeree-Overflakkee

  •   33 keer gelezen   Actueel
Deze maand wil de WereldWinkel Sjaal met een Verhaal onder de aandacht brengen. Op alle shawls  geldt dan een korting van 20%.
Deze maand wil de WereldWinkel Sjaal met een Verhaal onder de aandacht brengen. Op alle shawls geldt dan een korting van 20%. (Foto: )

Middelharnis - Gelukkig kunnen we genieten van een mooie nazomer, de bomen tonen zich al in prachtige herfstkleuren. Ook in de winkel wordt aandacht aan het nieuwe seizoen besteed. De etaleuses hebben de winkel weer zo ingericht dat de artikelen die worden verkocht tot zijn recht komen, wederom een kleurig en mooi geheel.

Waarom een bezoek aan de WereldWinkel Goeree-Overflakkee? Niet alleen omdat men zodra men binnenstapt vrolijk wordt van alle kleuren. Men vindt er ook originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. De producenten krijgen een rechtvaardige prijs en kunnen daardoor een menswaardig bestaan opbouwen.

Instructieruimte
De WereldWinkel Goeree-Overflakkee is niet alleen een winkel maar ook een instructieruimte voor de leerlingen praktijk-onderwijs van de Prins Maurits. Juist die samenwerking van de leerlingen en de vrijwilligers maakt de winkel in Middelharnis bijzonder.

Sjaal met een Verhaal
Deze maand wil de WereldWinkel o.a. Sjaal met een Verhaal onder de aandacht brengen. Op alle shawls in de winkel geldt in de maand oktober een korting van 20%.
De oprichtster van Sjaal met een Verhaal werd geraakt tijdens haar bezoek aan Nepal.door de prachtige bevolking de kracht van de Nepalese vrouwen en de schoonheid van de natuur

Werk
Het hebben van werk voor deze vrouwen vergroot hun zelfstandigheid en verbetert de kwaliteit van leven. Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal één tot twee keer per jaar bezocht worden.

Eigen productieontwikkeling
Daar waar in het begin de nadruk op inkoop lag, wordt nu de vertaalslag gemaakt naar eigen productontwikkeling. Door de te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen. Vanuit de omzet ondersteunt Sjaal met Verhaal in Nepal diverse projecten. De overige omzet wordt geïnvesteerd in nieuwe voorraad.

Projecten
Sjaal met Verhaal steunt vanaf dag één diverse projecten in Nepal die afhankelijk zijn van donaties. De twee grootste projecten zijn een kinderhuis in Pokhara, Namaste Community Foundation en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal.

Wereldwinkel
Koop je iets in één van de Wereldwinkels in Nederland dan bevorder je de eerlijke handel en steun je de ontwikkeling van zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren op het zuidelijk halfrond.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>