Wonen in Middelharnis – succes DOCK187 | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
De woningen worden in jaren 30 stijl gebouwd en als koper mag je zelf je gevel bepalen: een klokgevel, een tuit of gewoon traditioneel? De keuze is aan de consument!
De woningen worden in jaren 30 stijl gebouwd en als koper mag je zelf je gevel bepalen: een klokgevel, een tuit of gewoon traditioneel? De keuze is aan de consument! (Foto: )

Wonen in Middelharnis – succes DOCK187

  •   66 keer gelezen   Actueel

Middelharnis - Wonen in Middelharnis. Dat staat voor veel mensen hoog op de wensenlijst. "Heel begrijpelijk", zegt Thekla Trouw. "Wat is het mooi bij jullie op Goeree-Overflakkee. Het eiland heeft mijn hart gestolen. Afgelopen zomer heb ik wat zeiltochtjes gemaakt en ik kwam iedere keer weer op leuke plekjes, met gezellige haventjes."

"Ik rijd vaak van Voorne-Putten naar nieuwbouwplan DOCK187 en dan word ik blij van de vergezichten, de slingerdijkjes en vooral de lieve mensen. Iedereen groet elkaar en is belangstellend; er is echt een buurtgevoel.

Voorzieningen
Naast de vele voorzieningen van de leuke winkels, gezellige lunchrooms en het uitgebreide verenigingsleven, begrijp ik heel goed dat als je van Goeree komt je er het liefst wilt blijven. En ben je van de andere kant, zoals jullie dat zo omschrijven, dan word je snel opgenomen als de nieuwe local.

Succesnummer
Daarom is DOCK187 een succesnummer. Er zijn al twee fases opgeleverd en er wonen gezinnen met heel veel plezier. Op dit moment zijn we in de verkoop met fase III van dit leuke project, vandaag staat de teller op 10 verkopen en 6 opties. Er zijn nog 5 woningen beschikbaar

Rijwoning
Op bijgaande impressie staat een royale rijwoning. De woningen worden in jaren 30 stijl gebouwd en als koper mag je zelf je gevel bepalen: een klokgevel, een tuit of gewoon traditioneel? De keuze is aan de consument!

Gasloos
Uiteraard zijn alle woningen gasloos en daardoor voorzien van de huidige energienormen. Dat wil zeggen: in de winter lekker warm en in de zomer heerlijk koel. Met de zomer van dit jaar in gedachten is dat natuurlijk superprettig.

Zelf samenstellen
Wil je zelf je woning samenstellen? Maak dan een afspraak met Thekla of kom zaterdag 6 oktober gezellig langs in ons informatiecentrum aan de Buitenring in Middelharnis. "We drinken dan een kop koffie en ik vertel je alles over de mogelijkheden van een toekomstige verhuizing. Maar, kijk ook even op de website en stel zelf je woning samen met die handige woonconfigurator op www.dock187.nl."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>