Afbeelding

Inzamelingsactie voor de voedselbank

Actueel 428 keer gelezen

Stellendam - De drie gezamenlijke kerken van Stellendam houden in de 3e week van oktober een inzamelingsactie voor de Voedselbank op Goeree-Overflakkee.

Op 16 oktober is het Wereldvoedseldag en op 17 oktober Wereldarmoededag, dus echt dagen om stil te staan bij onze overvloed en hiervan te delen met onze naaste. Het doel van de Voedselbanken is om voedsel in te zamelen dat anders verspild zou worden, en dat uit te delen aan mensen die dat heel hard nodig hebben. Zo is het ook een strijd tegen voedselverspilling. Als kerken omarmt men ook dit idee, maar zetten zij zich ook in om de mensen die gebruik maken van de Voedselbank iets extra's te kunnen geven.

Donderdag 11 oktober staat men in de hal van de PLUSMARKT Tessemaker in Stellendam om uw extra boodschappen in ontvangst te nemen. De Plusmarkten zijn altijd al een goede sponsor van de Voedselbank, net als vele andere supermarkten en bedrijven op ons eiland, en de winkel in Stellendam wilde graag op deze manier weer een steentje bijdragen.
Verder kunnen de producten ingeleverd bij de 3 kerken van Stellendam: maandagavond 15 en dinsdagavond 16 oktober in de HHG aan de Voorstraat, op dinsdag 16 oktober in de Geref. Kerk aan de Kerkhoflaan en op woensdagavond 17 oktober bij de Hervormde Gemeente aan de Bosschieterstraat.

Bij deze laatste 2 kerken kunnen de gemeenteleden ook al op zondag 14 oktober hun producten kwijt.

Alle avonden van 19.00 – 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant