U wandelt in uw eigen tempo aan de hand van een routebeschrijving. De 11 km heeft een stop bij Theetuin De Halve Maan, bij de overige afstanden krijgt u onderweg een traktatie van Landwinkel Keizer.
U wandelt in uw eigen tempo aan de hand van een routebeschrijving. De 11 km heeft een stop bij Theetuin De Halve Maan, bij de overige afstanden krijgt u onderweg een traktatie van Landwinkel Keizer.

Wandelen voor "Inloophuis De Boei"

Actueel 255 keer gelezen

Ouddorp - Het jaarlijks terugkerende evenement op de eerste zaterdag van oktober komt er weer aan. Therapie- en Bewegingscentrum Goeree, organiseert voor "Stichting Inloophuis de Boei" voor de 7e keer een wandeltocht van 3, 6 en 11 kilometer op zaterdag 6 oktober m.m.v. Theetuin De Halve Maan, Echte Bakker K. Akershoek en Landwinkel Keizer.

Dit keer wordt er gestart vanaf de locatie in Ouddorp, Hofdijksweg 20 (voormalige RABO-bank/bibliotheek). De 11 km vertrekt om 9.30 uur, de 6 km om 10.30 uur en de 3 km, welke ook geschikt is voor wandelwagen en scootmobiel, om 11.00 uur.

U wandelt in uw eigen tempo aan de hand van een routebeschrijving. De 11 km heeft een stop bij Theetuin De Halve Maan, bij de overige afstanden krijgt u onderweg een traktatie van Landwinkel Keizer

Deelname
De deelname bedraagt € 7,50 (incl koffie/thee en iets lekkers na afloop van De Echte Bakker Akershoek) De opbrengst komt geheel ten goede aan "Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee ". Een inloophuis en ontmoetingscentrum voor mensen met kanker of mensen die kanker hebben gehad en hun naasten.

De Boei
Inloophuis De Boei GO stelt zich ten doel een ontmoetingsplek te vestigen en te onderhouden voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Het wil een veilige ruimte bieden waar lotgenoten zichzelf kunnen zijn, waar naar hen geluisterd wordt, waar zij informatie over kanker kunnen vinden, waar zij creatief bezig kunnen zijn en lezingen en cursussen kunnen volgen. U bent van harte welkom iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur bij De Overkant, Dijkstelweg 30 te Ouddorp. Kijk voor meer informatie op www.deboeigo.nl

Doel
Voor dit doel loop;t men op 6 oktober 2018! Meldt u zich vooraf aan voor deze wandeltocht via telefoonnummer 0187-498555 of per e-mail: info@therapie-goeree.nl

/////////////////////////////////////////

Meer over De Boei
Sleutelfiguren daarbij zijn de vrijwilligers die als gastheer/gastvrouw fungeren met als uitgangspunt, dat de bezoekers niet als patiënt maar als gast beschouwd worden, dat zij niet met medelijden maar met medeleven tegemoet getreden worden. Bij deze vrijwilligers staat een luisterend oor voorop. Zij vangen signalen op en haken daar naar vermogen op in of geven ze door aan de coördinatoren. De privacy van de gasten wordt hierbij gewaarborgd. (Bron website www.deboeigo.nl - red)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant