Afbeelding

Voorlezen Frans Geschiedenis Geheugen

Actueel 226 keer gelezen

Nieuwe website

Met ingang van september starten ook alle activiteiten weer bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta; van Aanschuifkoor tot Boek&Film-avond en van Tabletcafé tot Peuterochtend. Het overzicht van alle activiteiten is vanaf heden te vinden op www.bzhd.nl/activiteiten Alle cursussen zijn te vinden op www.bzhd.nl/cursussen


Voorlezen
Elke woensdagmiddag om 14:00 uur wordt er voorgelezen in de Bibliotheek in Middelharnis. Kinderen kunnen aanschuiven om te luisteren naar een mooi verhaal. Daarna is er een leuke verwerkingsopdracht in de vorm van een spelletje, kleurplaat of knutselwerkje.


Frans voor beginners
Was u het afgelopen jaar in Frankrijk en kwam u erachter dat uw kennis van de Franse taal toch wel wat was weggezakt? Volg dan de cursus Frans voor beginners in de Bibliotheek in Middelharnis. De cursus is vooral gericht op het spreken en lezen van de Franse taal. Start cursus: dinsdagavond 2 oktober | 19.00 – 20.30 uur | 20 lessen| Cursusprijs €230,00 / 5% ledenkorting Aanmelden: aan de balie in de Bibliotheek of via www.bzhd.nl/cursussen


Maand van de Geschiedenis – WO I op Goeree-Overflakkee
Oktober staat traditiegetrouw in het teken van de Maand van de Geschiedenis. Het landelijke thema van 2018 is "Opstand". De werkgroep op Goeree-Overflakkee (Bibliotheek, Streekmuseum GO, Historische Vereniging de Motte en Streekarchief GO) heeft het thema versmald naar "Goeree-Overflakkee tijdens WO I". Op zaterdag 29 september wordt de Maand van de Geschiedenis geopend met een Toneelstuk op het Marktveld in Sommelsdijk (aanvang 13:30 en 15:00 uur). Toegang gratis (na afloop wordt er met de pet rondgegaan)


Geheugenbibliotheek
Wist u dat…..Bibliotheekvestiging Middelharnis een uitgebreide collectie boeken en hulpmiddelen op het gebied van Dementie/Ziekte van Alzheimer heeft?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant